• VECKA TJUGO

    Torsdag, fredag och lördag har vi öppet för lunch mellan kl 12.00-15.00.
    Vi serverar klassisk och modern husmanskost, alltid omsorgsfullt tillagad av i första hand hållbart- och närproducerade råvaror. På lunchen går det att vara spontan, men för att vara helt säker på att få plats rekommenderar vi att boka bord i förväg.

    Fredag och lördag har vi även kvällsöppet från kl. 18
    Vi komponerar en trerättersmeny utifrån de bästa råvarorna som Fårö och säsongen har att erbjuda.
    Vi vill ge våra gäster mer smak av Fårö.
    Kvällstid tar vi endast emot gäster som bokat bord i förväg, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot drop-in gäster. Bokning bör göras med minst en dags framförhållning.

    Klicka här för att boka bord online.

    [ Lunchmeny ]

    Gårdskrogens bolognese med gnocchi & mycket smak av Fårö

    Krämig soppa med torskrygg, kajp & rotfrukter

    Gryta på gula ärtor, kokosgrädde, varma kryddor & koriander (veganskt)

    Pris för vår lunch är 145 kr. Stamgäster betalar alltid 125 kr.
    För barn under 13 år finns halva portioner att beställa till halva priset.
    Bröd, sallad samt kaffe eller te på maten ingår.
    Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma.

    [ Kvällsmeny ]

    Gårdskrogens brödkorg med tillbehör

    I Grön sparris från Vägume Kvarn, bakat ägg, ramslöksgremolata, Himmelsraften & puffat vete

    II Grillat långkokt nötkött från Fårö, rökt majonnäs, vinägerrostad potatis, grillad kajp & rabarber
    alternativt 
    II Gotlandslinser med rostad jordärtskocka, skockapuré & grillad kajp

    III Rabarbersorbet, mandelkaka, vit choklad mousse & mandellikör

    475 kr/person
    För barn upp till tolv år serverar vi halva portioner för 20 kr/år

    Välkommen önskar Hanna & Kristoffer med personal

Andra händelser