Här skapas nya minnen

Fårö och Gotland är platser som många tycks längta till. En del har aldrig varit här, men har hört om hur fint det är.
Andra har starka minnen, av ett frieri, släktband, barndomssomrar eller lata semesterdagar.
En inbjudan till en fest eller ett bröllop på Fårö är en fin inbjudan. Få tackar nej och gäster åker från när och fjärran till denna utpost i Östersjön. På Stora Gåsemora finns förutsättningarna att knyta an till det som har varit och att tillsammans med familj, släkt och vänner skapa nya oförglömliga minnen.

Välkommen med din förfrågan.

Festlokaler

Dukning

Matsalen är ljus och påminner om en gammal gotländsk sal med sina vackra detaljer. De stora fönstren vetter mot Östersjön. Här passar årsdags-firanden för mindre sällskap lika bra som bröllop och andra stora fester med upp till ca 65 gäster. Året runt går det att abonnera matsalen för fester och middagar.

Bröllop

Lammhuset, med sitt för Fårö typiska agtak, är en rustik byggnad med anor från 1800-talet. Här har bland annat vigslar förrättats och middagar serverats. Upp till 70 gäster får plats i lammhuset. Från maj till september passar det att en anordna fester i denna annorlunda miljö som gör intryck på gästerna.

WP_20170826_20_54_17_Pro

Höladan används inte bara vid sommarens konsertkvällar, då cirka 1500 personer vistas i den samtidigt. Under för- och sensommar finns även möjlighet att hålla större fester och middagar där gästantalet är mellan cirka 100-300 personer. Här finns gott om utrymme, högt i tak och ett rejält dansgolv.

Logi

Lägenhet 4

Boende finns för upp till 75 personer, läs gärna mer här.
Paketpris för logi, där frukost, sänglinne, handduk och städning ingår, kostar 590 kr/person och natt.
Detta specialpris gäller vid fester där både boendet och restaurang är abonnerat.

Middag

buffe

All mat och dryck tillhandahålls av Gåsemora Gårdskrog.
Menyerna utformas efter önskemål av brud- eller värdpar i nära samråd med kökschefen. Råvaror som är i säsong under den period ni väljer att förlägga er tillställning.
Vi har fullständiga rättigheter för utskänkning av vin och sprit.

Linda och Viktor, 3/10 2015.
Fotograf Anna Sundström www.annasundstrom.com

”Hanna & Kristoffer, tusen tack för hjälpen i samband med vårt bröllop. Ni och er personal var fantastiskt hjälpsamma och tillmötesgående, ni såg verkligen till att vi fick en toppendag. Viktor & Linda”

Anuja & Joel, 21/5 2016
Fotograf Amore Studio UK www.amorestudio.co.uk

”Hanna & Kristoffer! Shit alltså! ALLA gav komplimanger om maten. Riktigt snyggt jobbat! Tack ska ni ha för att ni gjorde vårt bröllop oförglömligt! True Story. A & J”

Translate »