Smaklig spis

Mitt i gårdsmiljön ligger Gåsemora Gårdskrog som Hanna och Kristoffer Dagerås ansvarar för. Sedan 2013 arrenderar de kök och matsal. Ambitionen är att ge sina gäster mersmak av Fårö med omsorgsfullt tillagad mat och i första hand lokalproducerade samt ekologiska råvaror på menyn. Vild mat som ramslök, nässlor, bär, örter och svamp tas tillvara under årets gång. I kylen finns mathantverk som sylter, safter, marmelader och mjölksyrade grönsaker.
Allt bröd som serveras bakas i huset.
Matglädje, nyskapande och hållbarhet är ledord.

Här serveras frukost, lunch, middag och kaffe till de grupper och företag som konfererar och håller kurser på Gåsemora.
Under året ansvarar köket för festmiddagar då matsalen abonnerats. Menyn utformas då efter önskemål och i nära samråd med kökschefen.

Gårdskrogen har även regelbundet öppet för vinprovning, Fårönattaspecial, gåsamiddag, julbord, påskbuffé, sommarbuffé med mera. Otendagskaffi, vår gotländska version av afternoon tea är ett återkommande och omtyckt inslag.
Aktuella datum och tider finns här bredvid och i  appen ”Öppet Gotland”.

Öppettider under sommaren

11/7 Eva Dahlgren
19/7 Miss Li
26/7 Weeping Willows FULLBOKAT I MATSALEN
28/7 Magnus Uggla FULLBOKAT I MATSALEN
2/8 Veronica Maggio

Öppet för middag från kl 17.00.
Vi serverar en trerättersmiddag på Fårö-råvaror i säsong.
Pris 425 kr/person, passande dryckespaket finns att beställa på plats.
Förboka för att vara garanterad plats.

För mer info; ring 0707-360063 eller mejla till gardskrog@gasemora.se

Välkommen önskar Hanna & Kristoffer med personal!