Blir det påsk på Fårö?

Hej, hoppas att ni alla under omständigheterna mår bra.
Vi följer precis som alla andra nyhetsrapporteringarna och de
rekommendationer som ges i dessa epidemi-tider.

Eftersom vi nyss har läst att Folkhälsomyndigheten nu avråder från resor till bland annat Gotland i påsk, så har vi börjat fundera på hur det påverkar vår verksamhet och hur vi kan erbjuda en god påsk även till de som är på Fårö, men vill hålla sig hemma.
Vi har ännu inte helt bestämt om huruvida vi kommer att hålla restaurangen stängd, men i nuläget så ser det så ut.
Vi har däremot bestämt att vi ska erbjuda en meny som take away och sen får vi se hur saker och ting utvecklar sig.

Klicka här för att se vår trerätters påskmeny

Beställning av take away-menyn kommer vi behöva senast den 3/4. Beställ genom att mejla till gardskrog@gasemora.se
Vid beställning av menyn så behöver vi veta namn, telefonnummer, antal menyer som önskas och vilken varmrätt som önskas.
Var även noga med att anmäla eventuella matallergier.

Vi har i första hand tänkt att menyn går att hämta på Gåsemora på förmiddagen/lunchtid på påskafton, alltså 11/4.
Menyn kommer i stort sett vara färdig att äta, varmrätten och det brynta smöret behöver dock värmas och det görs bäst i ugn och på spis.
Enkla och utförliga instruktioner skickas med.

Varma hälsningar och smaklig spis,
Familjen Dagerås

[ MERSMAK AV FÅRÖ ]

Omsorgsfullt tillagad mat, utvalda drycker och
vacker gotländsk gårdsmiljö med anor från 1700-talet.
På Gåsemora Gårdskrog vill vi ge våra gäster mersmak av Fårö.
Våra menyer komponeras utifrån de råvaror som är i säsong
och i första hand från Fårö och övriga Gotland.
Vi värnar om en levande landsbygd och vår miljö så förutom att ha närproducerat
på menyn så väljer vi även ekologiskt och rättvisemärkt.

Välkommen att äta och dricka gott hos oss,
Hanna & Kristoffer Dagerås med personal.

Öppet på Gårdskrogen 2020

JANUARI FEBRUARI MARS
Öppet för konferenser och andra förbokade sällskap.

APRIL
Långfredagen 10:e och Påskafton 11:e
serverar vi vår påskmiddag som börjar med olika smårätter på buffé,
följt av varmrätt på tallrik och avslutas med sötsaksbuffé.
Boka dagsittningen från kl 12.00 eller kvällsittningen från kl 18.00.
Pris 475 kr för vuxna och barn från tretton år.
För barn upp till tolv år är priset 20 kr / år

MAJ JUNI JULI AUGUSTI
Torsdag, fredag och lördag öppet från kl 18.00.

SEPTEMBER OKTOBER
Fredag och lördag öppet från kl 18.00.

NOVEMBER
Öppet för konferenser och andra förbokade sällskap.

DECEMBER
Julbord
Första, andra och tredje adventshelgen.

Boka bord

Välkommen till oss på Gåsemora Gårdskrog!

I april och maj serverar vi en trerättersmeny från kl. 18.00.
Pris: 475 :- för vuxna och barn från tretton år
För barn upp till tolv år är priset 20 :- /år

I juni, juli och augusti serverar vi middag från kl. 18.00.
Kvällen börjar med en drink och snacks, följt av en fyrarättersmeny.
Pris: 700 :- för vuxna och barn från tretton år
För barn upp till tolv år är priset 30 :- /år

Öppettider: Från kl 18.00 torsdag, fredag och lördag

Anmäl eventuella allergier eller om du äter vegetariskt vid din bokning.
Vi kan varmt rekommendera att ni bokar bord ett par dagar i förväg.
På lågsäsong är det extra viktigt med framförhållning för att vi ska kunna planera menyerna. Vi kan inte tyvärr inte garantera plats för drop in gäster.

För övriga ärenden kan ni nå oss på gardskrog@gasemora.se

Middagsbokningar innan sommarens konserter görs genom att mejla er förfrågan till gardskrog@gasemora.se

Translate »