KALENDER

Påsköppet på Gåsemora Gårdskrog

26 Mar 2018 - 01 Apr 2018

Mat och vin-kväll med Håkan Larsson

19 Jun 2018 - 19 Jun 2018

Smaklig spis

Mitt i gårdsmiljön ligger Gåsemora Gårdskrog som Hanna och Kristoffer Dagerås ansvarar för. Sedan 2013 arrenderar de kök och matsal. Ambitionen är att ge sina gäster mersmak av Fårö med omsorgsfullt tillagad mat och i första hand lokalproducerade samt ekologiska råvaror på menyn. Vild mat som ramslök, nässlor, bär, örter och svamp tas tillvara under årets gång. I kylen finns mathantverk som sylter, safter, marmelader och mjölksyrade grönsaker.
Allt bröd som serveras bakas i huset.
Matglädje, nyskapande och hållbarhet är ledord.

Här serveras frukost, lunch, middag och kaffe till de grupper och företag som konfererar och håller kurser på Gåsemora.
Under året ansvarar köket för festmiddagar då matsalen abonnerats. Menyn utformas då efter önskemål och i nära samråd med kökschefen.

Gårdskrogen har även regelbundet öppet för vinprovning, gåsamiddag, julbord, påskbuffé, med mera.
Aktuella datum och tider lägger vi upp här bredvid  och i appen ”Öppet Gotland”.

BORDSBOKNING ONLINE


Följ gärna Gåsemora Gårdskrogs arbete och se hur säsongerna växlar på Fårö. Vi finns på Instagram under namnet gasemora_gardskrog 

Translate »