Från och med första helgen i april har vi som ambition att ha öppet
fredag och lördag kväll för middag. Vi följer myndigheternas råd och anpassar vår verksamhet därefter.
APRIL
Kvällen börjar med en drink och tilltugg, följt av en trerättersmeny som vi komponerar utifrån råvaror från Fårö och övriga Gotland som är i säsong.
Priset är 575 kr
MAJ-SEPTEMBER
Kvällen börjar med en drink och tilltugg, följt av en fyrarättersmeny som vi komponerar utifrån råvaror från Fårö och övriga Gotland som är i säsong.
Priset är 700 kr
Eftersom vår meny ändras ofta utifrån de råvaror vi har så vet våra gäster oftast inte vad de ska äta i förväg.
Spännande tycker vissa, lite läskigt tycker andra, kreativt och kul tycker vi.
Vi ber er därför att ni anmäler eventuella matpreferenser så som allergier, vegan/vegetarian i samband med bokning så vi kan anpassa vår meny.
Barnmeny?
Barn är ju mycket olika och det är svårt att bestämma en särskild meny, därför har vi valt att ha två alternativ för barn upp till tolv år.
Är barnet nyfiket på smaker och mat så kan vi servera samma meny som till de vuxna fast i mindre portioner.
Är barnet överlag skeptiskt inställd mot nya smaker och mat så erbjuder vi en ”barnmeny”:
ost, chark och grönsaker till förrätt
vår färska pasta med tomatsås till varmrätt
glass till dessert
Priset är 30 kr/år oavsett vilket av förslagen som ni väljer.
Har ni några frågor så är ni varmt välkomna att kontakta oss i första hand på gardskrog@gasemora.se
Vill ni hellre ringa så gör ni det på 0707-360063 (Hanna) eller 0708-144689 (Kristoffer), svarar vi inte så skicka ett sms.