[ MERSMAK AV FÅRÖ ]

Omsorgsfullt tillagad mat och utvalda drycker serveras i en
vacker gotländsk gårdsmiljö med anor från 1700-talet.
Vi värnar om en levande landsbygd och vår miljö så förutom att ha närproducerat
på menyn så väljer vi även ekologiskt och rättvisemärkt.

Välkommen att äta och dricka gott hos oss,
Hanna & Kristoffer Dagerås med personal.

Öppet 2022

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

Fredagsmiddag från kl 17.00 presenteras i sällskap med vår lillasyster-krog Pastamakarna. 
Förrätt 125, kvällens pasta 195 och dessert 115. Trerätters 400.
Halva portioner till halva priset för barn upp till tolv år.

Lördagar och söndagar serverar vi vår hållbart och lokalt producerade frukost mellan 8.30-10.30. Glöm inte att boka bord.
Priset är 145 för vuxna och barn från tretton år, 75 för barn upp till tolv år. 

Lördagar står det Mersmak av Fårö på menyn. Gårdskrogens avsmakningsmeny som inleds med fördrink och tre tilltugg, följt av en fyrarättersmeny komponerad av lokala råvaror i säsong. Vi har öppet från kl 18.00.
750 för meny med fördrink, 375 för barn upp till tolv år.

Gäster som bokar trerättersmiddag på fredag, avsmakningsmeny på lördag samt frukost både lördag och söndag betalar 1295 istället för de ordinarie 1440. Vi bjuder alltså på frukost en av dagarna.

Bordsbokning för middag och frukost görs direkt här på vår hemsida.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot drop in gäster och kan rekommendera att bokning görs med framförhållning.

DECEMBER

Julbord! Läs mer till höger/nedan om årets julbord och för att boka.

Förfrågningar om bröllop, konferens och andra större grupper tas varmt emot året runt även utanför våra ordinarie öppettider.

I samarbete med easyTableBooking.se

För oss på Gåsemora gårdskrog så har det varit en självklarhet att arbeta med naturen, ända sedan starten 2013.
Vi tycker att det är viktigt att ständigt arbeta för att minska vårt klimatavtryck, det är så vi lever privat och det är även så vi bedriver våra verksamheter.
Vi är stolta över att tillsammans med flera kollegor runt om på ön arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor och tillsammans göra Gotland till ett Sustainable Plejs.

Klicka här för att läsa mer om våra åtaganden och för att äta och dricka hållbart på Gotland.

Translate »