Smaklig spis

Mitt i gårdsmiljön ligger Gåsemora Gårdskrog som Hanna och Kristoffer Dagerås ansvarar för. Sedan 2013 arrenderar de kök och matsal. Ambitionen är att ge sina gäster mersmak av Fårö med omsorgsfullt tillagad mat och i första hand lokalproducerade samt ekologiska råvaror på menyn. Vild mat som ramslök, nässlor, bär, örter och svamp tas tillvara under årets gång. I kylen finns mathantverk som sylter, safter, marmelader och mjölksyrade grönsaker.
Allt bröd som serveras bakas i huset.
Matglädje, nyskapande och hållbarhet är ledord.

Här serveras frukost, lunch, middag och kaffe till de grupper och företag som konfererar och håller kurser på Gåsemora.
Under året ansvarar köket för festmiddagar då matsalen abonnerats. Menyn utformas då efter önskemål och i nära samråd med kökschefen.

Gårdskrogen har även regelbundet öppet för vinprovning, Fårönattaspecial, gåsamiddag, julbord, påskbuffé, sommarbuffé med mera. Otendagskaffi, vår gotländska version av afternoon tea är ett återkommande och omtyckt inslag.
Aktuella datum och tider finns här bredvid och i  appen ”Öppet Gotland”.

Öppettider under våren

April
Onsdag till fredag öppet för lunch och fika mellan kl 12-16
Pris från 105 kr för dagens lunch med nybakat bröd, sallad och annat gott samt kaffe/te.
Menyn ändras från dag till dag.
Finns alltid något sött att lägga till efter maten om så önskas.
Vi lagar alltid ett vegetariskt alternativ de dagar dagens lunch inte är vegetarisk.

För mer info; ring 0707-360063 eller mejla till gardskrog@gasemora.se

Välkommen önskar Hanna & Kristoffer med personal!