[ MERSMAK AV FÅRÖ ]

Omsorgsfullt tillagad mat och utvalda drycker serveras i en
vacker gotländsk gårdsmiljö med anor från 1700-talet.
Vi värnar om en levande landsbygd och vår miljö så förutom att ha närproducerat
på menyn så väljer vi även ekologiskt och rättvisemärkt.

Välkommen att äta och dricka gott hos oss,
Hanna & Kristoffer Dagerås med personal.

Öppet 2022

Vi satsar i år på att ha öppet längre på för- och eftersäsong för att kunna erbjuda Fårös besökare och fastboende mersmak av Fårö den tiden på året när få restauranger har öppet.
Under högsäsongen kommer vi att ha ”sommarstängt” på gårdskrogen för att kunna ha öppet dagligen på vår andra restaurang Pastamakarna Fårö
Här går att läsa en något längre text om hur vi har öppet framöver och varför.

Men vi har också öppet för middag när det är Sommarkväll på Gåsemora.
Innan konserterna serverar vi en trerättersmiddag komponerad av råvaror i säsong från Fårö och övriga Gotland.

Priset är 525 kr per person för vuxna och barn från 13 år, för yngre barn är priset 250 kr.
Vi öppnar kl 17.00 och bord bokas genom att mejla till gardskrog@gasemora.se
Inne på konsertområdet så finns det även bar och flera matvagnar.

Förfrågningar om bröllop, konferens och andra större grupper tas varmt emot året runt även utanför våra ordinarie öppettider.

För oss på Gåsemora gårdskrog så har det varit en självklarhet att arbeta med naturen, ända sedan starten 2013.
Vi tycker att det är viktigt att ständigt arbeta för att minska vårt klimatavtryck, det är så vi lever privat och det är även så vi bedriver våra verksamheter.
Vi är stolta över att tillsammans med flera kollegor runt om på ön arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor och tillsammans göra Gotland till ett Sustainable Plejs.

Klicka här för att läsa mer om våra åtaganden och för att äta och dricka hållbart på Gotland.

Translate »