[ MERSMAK AV FÅRÖ ]

Omsorgsfullt tillagad mat och utvalda drycker serveras i en
vacker gotländsk gårdsmiljö med anor från 1700-talet.

Menyn komponerar vi utifrån de råvaror som finns under rådande säsong.  
Vi tar vara på råvaror året runt genom till exempel mjölksyrning för att kunna
servera en varierad meny med lokala råvaror även under vinter och tidig vår.
Stora delar av året finner vi mycket av det vi serverar bland de duktiga producenter som bor och arbetar här på Fårö. Vi kompletterar med ingredienser och framförallt  mycket drycker från övriga Gotland. Behöver vi råvaror mer långväga än så väljer vi
ekologiskt och rättvist producerat råvaror.

Eftersom vår meny ändras ofta så vet våra gäster inte vad de ska äta i förväg.
Spännande tycker vissa, lite läskigt tycker andra. Kreativt och kul tycker vi.
Det gör det också extra viktigt att vi får veta eventuella matallergier i samband med bokning eller om ni önskar vegetarisk meny.

Välkommen att äta och dricka gott hos oss,
Hanna & Kristoffer Dagerås med personal.

För oss på Gåsemora gårdskrog så har det varit en självklarhet att arbeta med naturen, ända sedan starten 2013.
Vi tycker att det är viktigt att ständigt arbeta för att minska vårt klimatavtryck, det är så vi lever privat och det är även så vi bedriver våra verksamheter.
Vi är stolta över att tillsammans med flera kollegor runt om på ön arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor och tillsammans göra Gotland till ett Sustainable Plejs.

Klicka här för att läsa mer om våra åtaganden och för att äta och dricka hållbart på Gotland.

BORDSBOKNING
Här kan du välja att boka Stora eller Lilla Mersmak av Fårö-menyn och även julbord.
Har vi fullbokat så går det att sätta upp sig på väntelista. Går det inte att boka det datumet du vill komma så har vi stängt eller abonnerat.

Endast förbokning, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot drop-in gäster. Förfrågningar om bröllop, konferens och andra större grupper tas varmt emot året runt även utanför våra ordinarie öppettider.

I samarbete med easyTableBooking.se
Translate »