[ MERSMAK AV FÅRÖ ]

Omsorgsfullt tillagad mat och utvalda drycker serveras i 
genuin gotländsk gårdsmiljö med anor från 1700-talet.

Menyn komponeras utifrån de råvaror som finns under rådande säsong.  
Vi tar vara på råvaror genom till exempel mjölksyrning för att kunna
servera en varierad meny med lokala råvaror året runt. Stora delar av året finner vi mycket av det som serveras hos de duktiga producenter som bor och arbetar här på Fårö.
Vi kompletterar med ingredienser och drycker från övriga Gotland.
Råvaror mer långväga än så väljer vi från ekologiskt och rättvisemärkt produktion.

Eftersom vår meny ändras ofta så vet våra gäster inte vad de ska äta i förväg.
Spännande tycker vissa, lite läskigt tycker andra. Kreativt och kul tycker vi.
Det är därför betydelsefullt att eventuella matallergier
eller önskemål om vegetarisk meny anmäls i samband med bokning.

Välkommen att äta och dricka gott hos oss,
Hanna & Kristoffer Dagerås med personal.

Öppettider 2024

Januari Februari Mars April Maj Juni
-öppet för konferensgrupper, bröllop och liknande stora fester-

Juli
-Sommarkväll på Gåsemora-

Augusti September
-öppet för konferensgrupper, bröllop och liknande stora fester-

Oktober November December
-helgöppet nästan alla fredagar och lördagar fram till 14/12-

För oss på Gåsemora gårdskrog har det ända sedan starten 2013 varit en självklarhet att arbeta med naturen. Vi tycker det är viktigt att ständigt arbeta för ett minskat klimatavtryck,
det är så vi vill leva privat och bedriva vår verksamhet.
Vi är stolta över att tillsammans med flera kollegor runt om på ön arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor och tillsammans göra Gotland till ett Sustainable Plejs.

Translate »