Horisont som ger distans och perspektiv

Ta färjan över till Fårö. Miljöombyte fungerar ofta som en välkommen vitamininjektion. På Stora Gåsemora finns generösa och ändamålsenliga utrymmen för konferens och företagsevent. Samlat boende och gemensamma måltider ger möjlighet till ett helgjutet arrangemang med tid för effektivt arbete och umgänge i en inspirerande omgivning. Här är förutsättningarna goda för grupper att forma sin vistelse utifrån egna behov och önskemål.
Att skapa en meningsfull och minnesvärd upplevelse är målsättningen

Personlig service och omtanke
Företag som förlägger konferenser, möten, kurser eller event på Stora Gåsemora ska kunna känna sig trygga i att här finns den service som får hela vistelsen att flyta på. Det är viktigt att gästerna kan koppla av och känner sig bekväma när kontoret tillfälligt befinner sig på annan ort.
Hanna och Kristoffer på Gåsemora Gårdskrog, som står för all mat och dryck som serveras, är måna om att maten passar arrangemangets inriktning. Återkommande konferensgäster framhåller att maten är lagad med omsorg och inte känns för tung för de som sitter långa stunder.
För de som önskar att uppleva Fårös natur kan måltider eller fika köras ut till lämpliga platser.

Aktiviteter som går att boka i samband med vistelsen:
Bastu
Turridning på islandshäst
Cyklar
Havsfiske

Stora Gåsemora har ett nära samarbete med Hansa Event. De är specialiserade på eventresor till Gotland och har som enda eventbolag på ön Kammarkollegiets resegaranti, vilket betyder att de kan erbjuda konferenspaket där även resorna ingår. För grupper som är stora till antalet eller önskar smidiga lösningar där allt från transfer till Fårö till guidade turer kan erbjudas är Hansa Event det perfekta komplementet till Stora Gåsemoras konferensverksamhet.

Translate »